Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ostvarenje sna'

Nova zvijezda predstavila se navijačima Reala

Lucas Silva spominje se kao vjerojatno pojačanje Real Madrida u siječanjskom roku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Traže ga i drugi, poput Arsenala, ali čini se kako će nova destinacija Lucasa Silve biti Madrid. Real se raspituje, spušta cijenu, Real se ne odbija. Nogometaš koji je s Cruzeirom postao prvak Brazila i ušao u najbolju momčad 2014. godine spreman je za najveći iskorak za brazilske nogometaše, a on se zove Europa.

Tko je Lucas Silva? Radi se o 21-godišnjem (u veljači će napuniti 22) nogometašu koji slovi za modernog zadnjeg veznog. Neki ga uspoređuju s Yayom Toureom, no manje je ofenzivan nego sjajni Bjelokošćanin.

''Imam dobar pas i dobro pozicioniranje'', kaže mladi nogometaš za madridski AS.

Sportski dnevnik iz Madrida predstavio je Brazilca navijačima Reala. Očito je posao pred realizacijom. Lucas Silva trebao bi zaoštriti konkurenciju u veznom redu u kojem su Modrić i James ozlijeđeni, Khedira na odlasku, a Illaramendi bi također trebao biti budućnost Reala.

''Sretan sam zbog svega što mi se dogodilo u karijeri. Osvojio sam brazilski naslov, a još sam mlad. Sve se u mojoj karijeri odigralo brzo. Iznenadila me vijest o interesu Reala i jako razveselila. Drago mi je da se moj trud cijeni i izvan Brazila.''

Silva kaže kako bi prelazak u Real bilo ostvarenje sna, a time bi mogao vratiti svojoj obitelji iz unutrašnjosti Brazila sve što su uložili u njega. U Španjolskoj je bio samo jednom, i to u Barceloni s mladom reprezentacijom, volio bi vidjeti i španjolsku metropolu.

''Pratim Cristiana Ronalda još od djetinjstva kada je igrao za Manchester United. Nisam nikad mislio da bi mogao doći dan da zaigram s njim'', poručio je Brazilac.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider