Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Daleko je Madrid

Jedan od glavnih kandidata za novog trenera Reala ipak neće na Bernabeu

Njemački izbornik Joachim Löw produžio je ugovor s Njemačkim nogometnim savezom do ljeta 2018. godine, te će na Svjetskom prvenstvu u Rusiji iste godine braniti naslov prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Mi boljeg izbornika ne moramo tražiti. Sa svojim znanjem, željom za pobjedom i samopouzdanjem koje daje igračima Jogi našu reprezentaciju, ali i savez, čini primjerom za sve ostale selekcije svijeta", kazao je predsjednik Saveza Wolfgang Niersbach.

Löwov prijašnji ugovor istjecao je nakon Europskog prvenstva u Francuskoj 2016. godine, a 55-godišnji Loew ga je bio produžio za dvije godine nakon osvajanja naslova svjetskih prvaka u Brazilu prošle godine.

"Ovo je bio najlakši potpis u karijeri jer sam ga dao srcem i razumom. Mislim da ja i cijeli moj stožer idemo u jako dobrom smjeru. Osvojili smo naslov svjetskih prvaka i taj fantastičan osjećaj želimo ponoviti u Rusiji", kazao je Löw.

Uz Löwa, koji reprezentaciju vodi od 2006. godine, ugovor je produžen i njegovu pomoćniku Thomasu Schneideru i trenerju vratara Andreasu Köpkeu.

Löwa su proteklih tjedana španjolski dovodili u vezu s Real Madridom. Navodno je bio u kombinacijama za nasljednika Carla Ancelottija ako Talijan ne ostvari postavljene ciljeve za ovu sezonu. Španjolski mediji spekulirali su kako je Florentino Perez kontaktirao je Nijemca kako bi „ispipao“ bi li prihvatio mjesto trenera Reala ako Ancelotti na kraju sezone dobije otkaz. Očito je da od toga neće biti ništa. Perez će morati tražiti rješenje na drugoj adresi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider