Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
navijači stali u obranu

Lovren obrisao Instagram profil zbog prijetnji smrću?

Nakon što je Liverpool neočekivano poražen kod kuće od West Hama s uvjerljivih 3:0 prst krivnje uperen je u hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lovren je bio izravni krivac za drugi pogodak momčadi Slavena Bilića, zbog čega su ga navijači ponovno izvrijeđali putem društvenih mreža. Posljedica novog napada je ta da je Lovren odlučio deaktivirati Instagram profil, navodno zbog prijetnji smrću.

Podsjetimo, hrvatski je reprezentativac neoprezno izgubio loptu kod korner linije, što je napad West Hama iskoristio i zabio za 2:0. No nije Lovren jedini krivac za takav rezultat s obzirom da je Philippe Coutinho neoprezno zaradio crveni karton nakon svega 53 minute igre, a kvalitetnom igrom u ograni nije se mogao pohvaliti ni Lovrenov suigrač Martin Škrtel.

Novo zlostavljanje hrvatskog reprezentativca naišlo je na neodobravanje velikog broja navijača, koji su stali u njegovu obranu. Činjenica je da se svakome pogreške događaju i da ih Lovren sigurno ne radi namjerno da bi naštetio klubu za koji daje sve od sebe u svakoj utakmici.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider