Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez dlake na jeziku

Louis Van Gaal 'okrznuo' Bayern i Tottenham

Trener Manchester Uniteda Louis van Gaal nimalo ne žali što je odbio ponudu Tottenhama i odlučio se za United, koji nakon tri kola Premier lige ima samo dva boda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Znao sam što me čeka na tanjuru. Da sam želio lakši posao, otišao bih u Tottenham koji je nudio slične financijske uvjete. Ali ja sam želio biti u najboljem engleskom klubu, a Manchester United je još uvijek broj jedan u Engleskoj", izjavio je Louis Van Gaal za britanske medije.

"I u Bayernu je početak bio jednako loš kao sada, a Uli Hoeness me odmah napao i tražio je objašnjenja. U Unitedu je situacija drugačija, a klub je reagirao dovođenjem pojačanja. Po meni, to pokazuje da vjeruju u mene kao trenera i osobu, i u moju nogometnu filozofiju", objasnio je Van Gaal.

Nizozemski stručnjak iza sebe doista ima uspješnu trenersku karijeru, sa Ajaxom je bio prvak Europe 1995. i finalist Lige prvaka godinu kasnije. U Barceloni je osvojio dva domaća prvenstva i Kup kralja, a u Bayernu je u dvije sezone bio prvak Njemačke, pobjednik kupa, te je igrao u finalu Lige prvaka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider