Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
britanci tvrde

London 'calling': Antoine Griezmann seli u Englesku

Prema nekoliko britanskih izvora bliskim novom prvaku engleske Premierlige, Chelsea i Atletico Madrid ponovno će međusobno trgovati ovoga ljeta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su iz Atletica u londonski klub prošloga ljeta pristigli Diego Costa i Felipe Luis, ovoga bi puta Jose Mourinho rado u svojim redovima vidio Antoinea Griezmanna. Ovaj 24-godišnjak francuske nacionalnosti je u 50 utakmica za Atletico ove sezone, u svim natjecanjima, postigao 25 pogodaka, te je za 6 asistirao.

Atletico će svog ponajboljeg igrača htjeti svim silama zadržati, no neće sve ovisiti o njima. Naime, Francuz u svom ugovoru ima otkupnu klauzulu, a ona iznosi "samo" 43 milijuna eura.

Atletico je u završnici ove sezone ostao bez trofeja i pitanje je koliko je Griezmann zadovoljan takvim učinkom kluba za koji igra.

Recimo i da bi klub sa Stamford Bridgea trebali na ljeto napustiti Didier Drogba, Filipe Luis i Petr Čech, dok su neslužbena imena za koja je Chelsea zainteresiran sljedeća: Koke, Alexandre Lacazette, Griezmann i Raphaël Varane.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider