Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvo Leko, sad on...

Lokomotiva se pojačava uoči Hajduka: Dinamo im dao i Rukavinu!

Nakon Jerka Leke i Ante Rukavina je iz Dinama prešao u redove Lokomotive, stoji na web-stranici Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukavina (28) već dulje vrijeme nije u kadru prve momčadi, a posljednjih par tjedana proveo je u službeno drugoj momčadi Dinama.

U Lokomotivu odlazi na posudbu i to na isti dana kada je prvi napadač Lokomotive Ante Budimir potpisao za njemačkog drugoligaša Sankt Pauli.

"Sretan sam što idem na posudbu jer posljednjih par mjeseci nikome nisu odgovarali. Motivacije za igranje u Lokomotivi mi sigurno ne nedostaje jer sam se zaželio natjecateljskog nogometa. Imao sam nekoliko ponuda iz inozemstva, ali kada sam čuo da trener Ivković inzistira na mom dolasku to mi je puno značilo i svakako je bilo presudno. U Dinamu sam doživio puno lijepih trenutaka i njih ću pamtiti, a sada sam koncentriran isključivo na Lokomotivu", kazao je Ante Rukavina.

On je karijeru započeo u rodnom Šibeniku, odakle je 2007. godine prešao u Hajduk, pa sljedeće godine otišao u Panathinaikos, da bi prije četiri godine postao član Dinama.

Rukavina će debitirati za Lokomotivu u nedjelju protiv Hajduka (stadion u Kranjčevićevoj, početak u 19:00), baš kao i Jerko Leko koji je također stigao među Lokose kao posuđeni igrač Dinama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider