Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
S riječi na djela

Ljubimac Torcide oduševljen pobjedom u derbiju poslao poruku svim navijačima Hajduka

Pobjedu Hajduka u Maksimiru proslavili su mnogi fanovi Bijelih, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Pašalić s navijačkim dresom Hajduka (Foto: Naš Hajduk) (Foto: Naš Hajduk)

Hajdukova pobjeda protiv Dinama u najvećem derbiju hrvatskog sporta je, između ostalih, silno obradovala i Marija Pašalića, nogometaša koji je zbog svog odnosa prema voljenom klubu idol novijih generacija navijača Hajduka.

Pašalić je iz Hajduka u ljeto otišao u ljeto 2014. nakon fenomenalne sezone u kojoj se iskazao kako svojim talentom tako i radom i borbenošću. Ove sezone igra za moskovski Spartak (na posudbi iz Chelseaja), a dok u ruskom prvenstvu i dalje traje stanka, iskoristio je priliku i navratio do Odjela za članstvo na poljudskom stadionu gdje se priključio hajdučkoj donatorskoj obitelji okupljenoj pod sloganom Za sva vrimena!.

"Od predstavljanja projekta znao sam da je to to i da će se moje ime sasvim sigurno naći u tematskom parku jer za svakog navijača Hajduka nema većeg izraza ljubavi osim da bude uz voljeni klub za sva vremena", izjavio je Pašalić, čestitavši Hajduku na pobjedi u Maksimiru.

"Navijači, izrazite ljubav prema Hajduku sudjelovanjem u projektu"

"Čestitam na zasluženoj pobjedi i hrabroj igri treneru i igračima. Svaka čast navijačima koji su došli u velikom broju. Pogotovo bih čestitao onima koji su sebe dali u ovaj model Našega Hajduka, koji ga guraju i mislim da svima postaje jasno da je to model koji moramo sačuvati, otplatiti dionice i imati naš Klub. Vrijeme je da svoju ljubav prema klubu svaki navijač izrazi i sudjelovanjem u projektu Za sva vrimena."

Osim za svoje ime u tematskom parku, Pašalić je uplatio i iznos za ime svoga oca za kojega je to bilo iznenađenje:

"Izradili smo za njega posebnu zahvalnicu i poslali mu poštom kao poklon iznenađenje. Ne samo da sam ga uspio iznenaditi, već i rasplakati", otkrio je Mario.

Kao znak zahvalnosti za stalnu podršku i vjeru u ovaj socios model, udruga Naš Hajduk uručila je Mariu crni navijački dres s njegovom osmicom.

U projekt Za sva vrimena navijači Hajduka se mogu uključiti s mjesečnim donacijama u iznosu od 27 do 150kn, godišnjima u iznosu od 324 do 1.800kn, a sve se može obaviti ili dolaskom u Odjel za članstvo na Poljudu ili preko web stranice www.nashajduk.hr.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider