Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki transfer na pomolu

Englezi u borbi za hrvatskog talenta: Žele ga dva kandidata za naslov

Dva pretendenta za vrh Premierlige su spremna na borbu za jednog od najvećih hrvatskih talenata.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veliki Dinamov talent Ante Ćorić ponovno je u središtu interesa Premierligaških klubova. Prema pisanju engleskih medija u zimskom će se prijelaznom roku za mladog hrvatskog veznjaka „potući“ Liverpool i Tottenham.

Liverpool prati Ćorića već godinama, dok će Tottenham pokušati iskoristiti dobre odnose s Dinamom koji datiraju još iz vremena transfera Luke Modrića. Vide ga kao idealnog igrača za svoju filozofiju dovođenja mladih i perspektivnih igrača koji ostvaruju napredak pod trenerom Mauricijom Pochettinom.

U borbu se spreman uključiti i Everton koji je spreman ponuditi više minuta na terenu od Tottenhama i Liverpoola. Potencijalna odšteta se procjenjuje na minimalno 17 milijuna eura.

Ćorića se ovoga ljeta povezivalo s Manchester Cityjem, ali do transfera ipak nije došlo. Igrač je već nekoliko puta došao u sukob s klubom nakon čega se činilo da odlazi, ali je na kraju ipak ostao u redovima Dinama.

Iako nikad nije uhvatio konstantu i postao nositelj Dinamove igre što se od njega očekivalo, Ćorić je ipak zadržao status jednog od najvećih europskih talenata zbog čega su za njega zainteresirani mnogi europski klubovi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider