Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prometno na Anfieldu

Liverpool blizu potpisa mladog napadača, Kovačić zamjena za Gerrarda?

Potencijalni transfer Dannyja Ingsa u Liverpool dobio je novi nastavak nakon što je Burnley i službeno ispao iz Premierlige…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vijest je to koju donosi 'The Liverpool Echo'. Redsi se nadaju potpisivanju 22-godišnjeg napadača kojemu ovo ljeto istječe ugovor. Ings je u zadnje vrijeme dobio brojne ponude, čak je i putovao u Španjolsku na razgovor s trenerom Real Sociedada Davidom Moyesom, ali očito mu je prioritet prelazak na Anfield.

Napadač Burnleyja mogao bi biti među prvim ovoljetnim pojačanjima Liverpoola, koji ponovno kreće u veliki remont nakon što je nekoliko igrača na odlasku ili pred izazovom prelaska u drugi klub. A jedno od gorućih pitanja je sudbina Raheema Sterlinga.

Kako je sve više špekulacija da će Sterling u dogledno vrijeme napustiti Liverpool, pred klubom s Anfielda su neizvjesni dani. Njega već ovo ljeto u svojim redovima žele vidjeti Chelsea i Arsenal, no Redsi su odlučni u tome da ga zadrže što je dulje moguće.

'Mirror' navodi kako Liverpool ozbiljno razmišlja i o dovođenju našeg Matea Kovačića jer iz kluba definitivno odlazi Steven Gerrard. 21-godišnji hrvatski veznjak košta negdje oko 15 milijuna funti i vrlo visoko kotira kao potencijalna zamjena za legendarnog kapetana.

I na kraju, Fabio Borini je navodno na meti Lazija koji bi se mogao naći u kvalifikacijama za Ligu prvaka, a pitanje je što će se dogoditi s potpuno promašenim pojačanjem Marijom Balotellijem.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider