Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Enrique je trener

Messi uoči 'el clasica': Ne zanima me rekord, samo tri boda

Ponajboljeg nogometaša svijeta Lionela Messija ne zanima rekord španjolske Primere po broju postignutih pogodaka, već isključivo tri boda protiv najmrskijeg rivala Real Madrida...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je u utorak riješila Ajax (3-1) u Ligi prvaka, Barcelona se u potpunosti okrenula subotnjem 'el clasicu' protiv Real Madrida. Na istoj će utakmici Lionel Messi imati priliku izjednačiti pa i prestići rekord Telma Zarre, najboljeg strijelca Primere u povijesti! Samo je jedan pogodak potreban da Argentinac dostigne Zarru (250 golova), te dva da postane sam na vrhu ljestvice najboljih strijelaca svih vremena.

"Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo u tom susretu. Pobjeda ili poraz ne bi odlučili prvaka, ali nastojat ćemo upisati tri boda i odigrati dobru utakmicu. Najvažnije je da upišemo pobjedu u Madridu, a Zarrin rekord je nebitan u ovom trenutku", rekao je Messi španjolskim medijima.

Posljednjih se dana medijima provlačila i priča da je Messi otkazao poslušnost treneru Luisu Enriqueu, kada je odbio napustiti travnjak na sugestiju katalonskog stratega. Kasnije se ispostavilo da je samo sugerirao da je sve s njim u redu i da može nastaviti susret protiv Eibara.

"Mnogo se toga pisalo ovih dana, ali činjenica ostaje da je Luis Enrique trener i da on u potpunosti odlučuje tko igra, a tko ide van", jasno je odgovorio Argentinac.

Susret Real Madrida i Barcelone na rasporedu je u subotu na Santiago Bernabeu s početkom u 18 sati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider