Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nema namjeru odustati

Ronaldu visi Euro: 'Ako zaigra, Francusku vjerojatno neće vidjeti'

Cristiano Ronaldo mogao bi propustiti Europsko prvenstvo u Francuskoj...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid u najgorem trenutku ostao je bez Cristiana Ronalda. U završnici sezone u kojoj se bori za naslov prvaka Španjolske te za 11. titulu u Ligi prvaka mora igrati bez Portugalca koji se ozlijedio. Naravno da su svi nestrpljivi i da ga što prije žele vidjeti na travnjaku, ali liječnici upozoravaju da bi to moglo biti vrlo opasno.

I trener Zinedine Zidane rekao je da se Ronaldo što prije želi vratiti, htio je čak zaigrati i u utakmici protiv Manchester Cityja, ali mu on nije dozvolio. Nuno Campos, liječnik portugalske reprezentacije, nada se da će se svi ipak strpjeti jer bi se Cristiano Ronaldo mogao i ozbiljnije ozlijediti.

"Od takve ozljede oporavljati se treba barem tri tjedna. Nakon dva tjedna on bi već i mogao zaigrati, ali mišiću treba još sedam dana da se potpuno oporavi", rekao je Campos pa dodao:

"Ronaldovo tijelo je u odličnom stanju pa se često oporavi brže od drugih igrača, ali ova ozljeda zaista iziskuje mirovanje. Ako se vrati prerano na teren, onda riskira dodatne ozljede, a samim time mogao bi ugroziti i nastup na Europskom prvenstvu".

Kada bi Ronaldo poslušao ove savjete, vratio bi se tek za desetak dana, a propustio bi uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja, ali i prvenstveni ogled protiv Valencije sljedećeg vikenda.

Kako trenutno stvari stoje Ronaldo nema namjeru poslušati liječnika reprezentacije. Naime, na Instagramu je objavio nekoliko fotografija na kojima naporno trenira da bude spreman za povratak na travnjak idućeg tjedna.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider