Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dva asista Ronalda

VIDEO Petarda Reala protiv Legije, Monaco iščupao bod u Moskvi

Kompletirana je polovica trećeg kola Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odigrani su dvoboji trećeg kola Lige prvaka u skupinama E, F i G, uz ona dva iz grupe H gdje je Sevilla pobijedila Dinamo a Juventus Lyon.

Najefikasnije je bilo u skupini F gdje je Real Madrid s 5:1 pobijedio Legiju, a Borussia Dortmund u Lisabonu Sporting s 2:1.

Vijest sa Santiago Bernabeua glasi: Cristiano Ronaldo nije zabio nijedan od pet Realovih pogodaka, upisao je dvije asistencije.

Gareth Bale, Marco Asensio, Lucas i Alvaro Morata uz autogol Jodlowieca bili su strijelci za Kraljevski klub, a jedini pogodak za goste postigao je Miroslav Radović iz jedanaesterca.

VIDEO Real Madrid - Legia Varšava 5:1

Borussia je u Portugalu povela već u devetoj minuti kada je strijelac bio Pierre-Emerick Aubameyang, u 43. je prednost povisio Julian Weigl, a za domaćine je u nastavku smanjio Bruno Cesar u 67. minuti.

U skupini E nije bilo golova na utakmici Bayer Leverkusen - Tottenham dok su u Moskvi CSKA i Monaco postigli po jedan. Poveli su Rusi preko Traorera, a bod je klubu iz Kneževine donio Silva u 87. minuti. Danijel Subašić je branio za Monaco.

U skupini G engleski prvak Leicester zadržao je stopostotni učinak bez primljenog gola. S 1:0 su svladali Kopenhagen nakon alžirske kombinacije - strijelac je bio Riyad Mahrez, a asistent Islam Slimani.

VIDEO Club Brugge - Porto 1:2

Preokret se dogodio na drugoj utakmici. Club Brugge je izgubio od Porta 1:2 nakon što je pogotkom Vossena vodio od 12. do 68. minute kada je izjednačio Layun. Sva tri boda Portugalcima donio je Andre Silva u prvoj minuti sudačke nadoknade iz penala.

Skupina E

CSKA Moskva - Monaco 1:1 (Traore 34' / Silva 87')
Bayer Leverkusen - Tottenham 0:0

Skupina F

Real Madrid - Legia Varšava 5:1 (Bale 16', Jodlowiec-ag 20', Asensio 37', Lucas 68', Morata 85' / Radović 22'-pen)
Sporting Lisabon - Borussia Dortmund 1:2 (Cesar 67' / Aubameyang 9', Weigl 43')

Skupina G

Leicester - Kopenhagen 1:0 (Mahrez 41')
Club Brugge - Porto 1:2 (Vossen 12' / Layun 68', Silva 90'+1)

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider