Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
City ispred Juvea

VIDEO Real utrpao 8 komada: Nestvarni rekord Ronalda, zabio i Kovačić!

Odigrano je posljednje kolo Lige prvaka u skupinama A, C, i D.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I prije posljednjeg kola Real Madrid je osigurao prvo mjesto u skupini A Lige prvaka, ali unatoč tome odigrali su utakmicu protiv Malmoa punim gasom i pregazili ga s 8:0.

Real je očekivano bio uvjerljiv uz četiri gola Cristiana Ronalda (39, 48, 50, 60) koji je ukupno u šest nastupa u ovoj skupini zabio 11 golova čime je postavio rekord koji će vjerojatno dugo ostati.

Tri gola je zabio Karim Benzema (12, 24, 74), a među strijelce se upisao i naš Mateo Kovačić (70). Kovačić je igrao do 76. minute, dok je Luka Modrić dobio poštedu.

VIDEO Real Madrid - Malmo 8:0

U drugom susretu PSG je u Parizu pobijedio Šahtar 2:0 golovima Lucasa (57) i Zlatana Ibrahimovića (87). Darijo Srna je odigrao cijeli susret za goste, dok je Eduardo da Silva na terenu proveo 78. minuta.

U skupini C Benfica i Atletico Madrid su u Lisabonu međusobnom susretu odlučivali o pobjedniku skupine, dok su se Galatasaray i Astana borili za treće mjesto i plasman u Europsku ligu. Na koncu Atletico je slavio 2:1, a susret u Istanbulu je završio 1:1.

Golove za madridski sastav zabili su Saul Niguez (33), Luciano Vietto (55), dok je strijelac za Benficu bio Kostas Mitroglu (75). U Istanbulu su gosti poveli u 62. minuti golom Patricka Twumasija, no dvije minute kasnije izjednačio je Selcuk Inan. Tim rezultatom Galatasaray je osigurao treće mjesto i nastavak europske priče u Europskoj ligi.

VIDEO Manchester City - Borussia Moenchengladbach 4:2

U skupini D dalje idu Manchester City kao pobjednik i Juventus, dok Sevilla nastavlja natjecanje u Europskoj ligi. City je u odličnoj utakmicu pobijedio Borussiju Moenchengladbach 4:2, dok je Sevilla slavila protiv Juventusa 1:0.

City je poveo golom Davida Silve u 16. minuti, no gosti su do konca poluvremena okrenuli rezultat golovima Juliana Korba (19) i Raffaela (42). Borussia se držala do same završnice utakmice, no Raheem Sterling je u 80. minuti izjednačio, a minutu i 53 sekunde kasnije zabio za 3:2. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika City je riješio u 85. minuti kada je Wilfried Bony zabio za 4:2.

U drugom susretu Sevilla je slavila golom Fernanda Llorenta (66). Mario Mandžukić nije putovao u Španjolsku zbog viroze.

 

 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider