Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Arsenal hvata +2

Pet slobodnih mjesta u nokaut fazi: Veliki troboji u grupama E i G

Nakon susreta posljednjeg kola u skupinama A, B, C i D poznato je 11 klubova koji su izborili plasman u osminu finala Lige prvaka te četiri kluba koji nastavljaju natjecanje u Europa ligu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iz skupina A dalje idu Real Madrid i PSG, dok Šahtar seli u Europa ligu. U skupini B prva dva mjesta i osminu finala Lige prvaka izborili su Wolfsburg i PSV, a Manchester United natjecanje nastavlja u EL-u.

U skupini C Atletico je osvojio prvo mjesto, dalje ide i Benfica, a u Europa ligu će Galatasaray.

U skupini D dalje idu Manchester City i Juventus, a u Europa ligu ide Sevilla.

Uoči večerašnjih susreta posljednjeg kola u skupinama E, F, G i H prolaz u osminu finala osigurali su Barcelona, Bayern i Zenit.

U skupini E do drugog mjesta mogu sva tri kluba (Bayer Leverkusen, Roma i BATE Borisov), u Dinamovoj skupini F jedino pitanje je hoće li Arsenal uspjeti pobijediti Olympiakos u Grčkoj s dva razlike i biti drugi.

U skupini G otpast će netko iz trojca Chelsea-Porto-Dinamo Kijev, dok u skupini H belgijski prvak Gent sam odlučuje o svojoj sudbini - pobijedi li na svom terenu Zenit završit će drugi, ispred Valencije bez obzira na ishod utakmice na Mestalli (Valencia - Lyon).

OSIGURALI OSMINU FINALA LIGE PRVAKA: Real Madrid, PSG, Wolfsburg, PSV, Atletico Madrid, Benfica, Manchester City, Juventus, Barcelona, Bayern i Zenit

OSIGURALI ŠESNAESTINU FINALA EUROPA LIGE: Šahtar, Manchester United, Galatasaray, Sevilla

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider