Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"On je poseban"

Legenda Reala stavila Messija ispred Cristiana Ronalda

Debata oko toga tko je bolji nogometaš, Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo, nikada neće nestati. Baš kao ni debata da li je bolji Pele ili Diego Maradona...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odgovor je jednostavno nemoguće dati, no u većini slučajeva Lionel Messi bude taj kojeg ljudi, aktivni ili umirovljeni nogometaši favoriziraju. Tako je bio i slučaj kod legende Real Madrida Raula, koji je u intervjuu stavio Messija ispred svog bivšeg suigrača Cristiana Ronalda.

"Imao sam tu sreću da u svojoj karijeri zaigram sa Zinedineom Zidaneom, Luisom Figom, Ronaldom, Cristianom Ronaldom... no Messi je nešto posebno. On čini stvari na travnjaku nevjerojatno jednostavnima. Radi čudesne stvari a pritom to izgleda kao da se jedva potrudio. Djeluje kao da se na ulici zabavlja igrajući sa svojim prijateljima", rekao je Raul, pa onda naveo najbolje igrače s kojima se susretao u ranijoj fazi svoje sjajne karijere.

"U ranijim danima najbolji igrači s kojima sam se susreo bili su Roberto Baggio i Ryan Giggs. Najbolji obrambeni igrač pritom bio je Paolo Maldini. Bio je nevjerojatno snažan, sjećam se kako je bilo teško igrati protiv njega. On je jedan od najboljih obrambenih igrača u nogometnoj povijesti", rekao je Raul.

"Najbolji vratar? Oliver Kahn. Naše utakmice protiv Bayerna u Ligi prvaka zaista su bile 'ratovi'", zaključio je Raul.

Podsjetimo, Raula su nedavno i Cristiano Ronaldo i Messi pretekli po broju golova u Ligi prvaka. Raul je u svojoj karijeri postigao 71 pogodak u Ligi prvaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider