Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hat-trick Immobilea

Lazio "opalio" prvu pljusku novom Milanu: Potop u 12 minuta!

Rossoneri su u sedmoj službenoj utakmici doživjeli prvi ovosezonski poraz.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U derbiju trećeg kola Serie A na Olimpicu je Lazio svladao Milan sa 4:1 i nanio mu prvi poraz ove sezone. Rossoneri su u četiri kvalifikacijske utakmice za Europsku ligu upisali sve četiri pobjede, slavili su i uvodne dvije prvenstvene runde da bi u trećoj stiglo prizemljenje u Rimu.

Utakmica je kasnija sat vremena zbog nevremena koje je zahvatilo taj dio Italije. Zbog jake kiše je pomaknut i početak utakmice Benevento - Torino sa 15:00 na 18:00, a još uvijek je upitno odigravanje večerašnjeg dvoboja Bologna - Napoli.

Lazio je odigrao fantastično. Biancocelesti su nakon 49 minuta vodili 4:0, a do kraja utakmice gosti su uspjeli zabiti tek utješni pogodak.

Kalinić dobio pola sata nakon što je sve bilo riješeno

Junak utakmice bio je Ciro Immobile koji je zabio prva tri gola (38-11m, 43, 48), a potom asistirao Luisu Albertu za četvrti pogodak (50). Zanimljivo, Lazio je uništio Milan u svega 12 minuta, postigavši četiri gola od 38. do 50. minute. Poraz Milana ublažio je Riccardo Montolivo u 56. minuti. Pobjedu domaćina pokvarilo je tek isključenje kapetana Marca Parola u sudačkoj nadoknadi.

Hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić ušao je u momčad Milana u 56. minuti kada je njegova momčad gubila 0:4. Ivan Vargić nije nastupio za Lazio koji nakon tri kola ima sedam bodova.

Petarda Fiorentine u Veroni

Uvjerljiva je bila i Fiorentina koja je na gostovanju u Veroni slavila 5:0, a golove je postiglo pet različitih igrača - Giovanni Simeone (2), Cyril Thereau (10-11m), Davide Astori (24), Jordan Veretout (62) i Gil Dias (89). Milan Badelj je odigrao cijeli susret za Viole.

Udinese je pobijedio Genou 1:0 golom Jakuba Jankta iz 15. minute. Gosti, koje vodi Ivan Jurić su od 37. minute igrali bez isključenog Andrea Bertolaccija, a u 79. je pocrvenio i domaći branič Giuseppe Pezzella. Stipe Perica i Andrija Balić nisu nastupili za Udinese baš kao niti Petar Brlek za goste.

Cagliari je slavio protiv Crotonea 1:0, a za goste je svih 90 minuta odradio Ante Budimir.

U ranije odigranom današnjem susretu Inter je pobijedio SPAL 2:0. Prvi gol na utakmici postigao je Mauro Icardi u 27. minuti iz 11-erca, a potom je Ivan Perišić sjajnim volejom u 87. minuti pogodio sam gornji desni kut nemoćnog vratara SPAL-a Gomisa i postavio konačnih 2:0.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider