Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
svaka čast!

Asistencija i pogodak 's one planete': Najbolji gol sezone?

Prekrasna akcija, čudesno dodavanje i atraktivan završni dodir. Sve to kreirali su nogometaši Las Palmasa u moguće najboljoj akciji godine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najljepši pogodak u dosadašnjem dijelu sezone španjolske Primere, a možda bude i najatraktivniji gol sezone, viđen je ove nedjelje na utakmici Villarreala i Las Palmasa. Čudesni trenutak dogodio se u 31. minuti prvog poluvremena kada je Kevin Prince Boateng iskoristio atraktivno dodavanje Tane i zabio za vodstvo gostiju.

Jonathan Viera podignuo je elegantno loptu u kazneni prostor domaćina, a Tana ju je isprve, leđima okrenut od peterca, petom poslao prema sredini kaznenog prostora. Boateng je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme i volejem iz skoka neobranjivo zakucao loptu u donji lijevi kut domaćeg vratara.

Villarreal je u drugom poluvremenu okrenuo rezultat i došao do pobjede 2:1 pogotkom Bakambua u drugoj minuti sudačke nadoknade. Jedan od najljepših pogodaka sezone teško da će biti dovoljna utjeha za goste koji su zaslužili barem bod iz ovog susreta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider