Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uvijek optimist

Labud Ćiro: Igrat ćemo jednom i u Banja Luci, Širokom, Mostaru

Legendarni Ćiro već danima osvaja s naslovnica u BiH, ali i mnogo šire. Između intervjua jednoj sarajevskoj televiziji i gostovanja u Goraždu, Ćiro je i s nama uspio podijeliti dojmove o uspjehu u rodnoj zemlji, koja ga nije odmah objeručke prihvatila.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'Imam veliku poteškoću da dođem do studija jer me moji pobornici zaustavljaju svaka dva metra, pa s njima evociram ove lijepe stvari koje su nam se dogodile zadnjih par dana' u početku razgovora sa našim novinarom i voditeljem Stipom Sladoljevim rekao je Ćiro.

Rezultat ga mazi i kada su ga svi otpisali ponovno se uzdignuo poput feniksa.

'Sve što nije dobro, postaje dobro kad je rezultat tu. Tako je to u našem poslu, za sad smo imali sreću što smo ujedinili sve pa i one najveće oponente', bocnuo je Ćiro svoje kritičare.

>> Džeko: Ćiro je rekao da idemo u Afriku, a šefa se mora slušati

Vječiti optimist vjeruje da će pomiriti tri naroda u 'buretu baruta' Bosni i Hercegovini.

'To je želja svakog normalnog čovjeka da ima što manje nesuglasica bilo u tvojoj blizini i tvome susjedstvu. Vjerujte mi da su i u Krajni i u Hercegovini navijali za reprezentaciju za to imam pouzdane informacije. U svima se probudila činjenica da su dio ove zemlje. Nadam se da neće bit bojazni da jednom dođemo u Banja Luku, Široki Brijeg ili Sarajevo', optimističan je trener svih trenera.

Za kraj razgovora je podario još jednu svoju mudru i kao i uvijek humorističnu opasku, na pitanje da proživljava labuđi pjev.

'Labud najbolje zapjeva kada kihne. Ja se nadam da neću na onaj svijet, jer Bog misli da trebam još pružit zadovoljstva onima kojima je to bitno i važno', završio je Ćiroki sa smiješkom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider