Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'i dalje smo favoriti'

Krznar zabrinut: 'Ja sam krivac, Mamić je dočekan s oduševljenjem'

Nakon iznimno loše igre „modrih“ s amaterima iz Luksemburga, trener Dinama Damir Krznar izgledao je utučeno i zbunjeno...

"Čestitam Foli jer je uspjela sprovesti u djelo ono što je naumila. Čvrstim blokom izvukla je remi. Mislim da je 1:1 jako dobar rezultat za njih", kazao je Krznar tihim glasom.

"Imali smo puno individualnih akcija, puno sebičnosti, nismo igrali kao momčad... Krivica je na meni, ja nisam uspio sprovesti u djelo ono što smo zamislili. Morat ćemo se muški potruditi da prođemo dalje. Ja i dalje vjerujem u prolaz".

Kako je dočekan Zoran Mamić u svlačionici? Što je rekao igračima prije utakmice, a što na poluvremenu?

"Dočekan je s oduševljenjem. Dao je potporu igračima prije utakmice, a u poluvremenu konkretne taktičke korekcije. Apelirao je da stavom pokažu da su igrači Dinama, da unesu malo više rizika i hrabrosti u svoju igru".

Prvo loša igra i remi s Hajdukom, a sada prava katastrofa od igre protiv Fole. Jeste li zabrinuti?

"Apsolutno me zabrinjava. Mi smo rekli da će forma ići polako, ali ne baš ovako. Ovo nije što smo planirali. Igra je bila vrlo slaba, pali alarm za uzbunu, ali vjerujemo da možemo izaći iz krize".

Bekovi su odigrali jako loše. Pinto i Pivarić su izgledali potpuno izgubljeno.

"Očekivao samo malo više rutine od njih, oni su iskusni igrači... Odigrali su kao i ostatak momčadi, nitko nije zadovoljio".

Je li problem u fizičkoj spremi?

"Momčad je spremna, ali za sada nema eksplozivnost i brzinu kakvu bi trebala imati".

Trener Fole Jeff Strasser najavio je borbu do posljednjeg daha u uzvratu.

"Pokušat ćemo odigrati sličnu partiju. Znamo koliko je Dinamo kvalitetna momčad, bit će to jako teško, ali pokušat ćemo iznenaditi".

Krznar je dodao:

"I dalje smo favoriti. I dalje vjerujemo u prolaz".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider