Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Predstavljen na Bernabeu

Kroos: Želim osvojiti Ligu prvaka i s Realom

Njemački nogometaš Toni Kroos (24) predstavljen je u četvrtak poslijepodne na stadionu Santiago Bernabeu kao novo pojačanje europskog prvaka Real Madrida...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U jutarnjim su satima Real i Kroosov dosadašnji klub Bayern potvrdili transfer, a nekoliko sati kasnije je njemački reprezentativac i formalno potpisao šestogodišnji ugovor, pokazao nekoliko trikova pred oko 10.000 okupljenih navijača, te odradio konferenciju za novinare.

Kroos je bio jedan od najboljih igrača Njemačke koja je u nedjelju osvojila naslov svjetskog prvaka. Ranije je s Bayernom osvojio tri bundesligaška naslova i Ligu prvaka, ali unatoč svim uspjesima, ambicija mu i dalje ne nedostaje.

''Iznimno sam ponosan što sam ovdje i što ću igrati, po mome mišljenju, za najvažniji klub na svijetu. Znam što znači biti u Real Madridu, znam da ovdje uvijek treba osvajati trofeje, ali za mene je to veliki stimulans. Osvojio sam Ligu prvaka s Bayernom, a sada mi je veliki cilj osvojiti je ponovno u dresu Reala'', istaknuo je Kroos. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider