Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vještačenje otkrilo prijevaru

Krivotvorio Duduov potpis zbog 8.7 milijuna kuna!

Tužba Miljenka Radivojevića, tetka supruge Eduarda da Silve, kojom od nogometaša traži 8,7 milijuna kuna odštete s kamatama doživjela je krah, nakon što je grafološko vještačenje pokazalo je da je Dudov potpis na spornu ugovoru od 15. listopada 2003. krivotvorina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sudska vještakinja Andrea Ledi ustvrdila je 'da je potpis Eduarda da Silve nastao ispisivanjem na fotokopirnom uređaju ili laserskom pisaču koji rabi suhi (praškasti) toner', prenosi Večernji list. Ustanovljeno je da Eduardov potpis nije napisan vlastoručno bilo kakvim sredstvom za pisanje.

Da Silva je od početka tvrdio da taj ugovor nikad nije potpisao. Tvrdio je tek da je surađivao s Radivojevićem mjesec dana, u rujnu 2003., ali je brzo nezadovoljan raskinuo suradnju. Dudu kaže da mu je tetak supruge tek jednom kupio tenisice iako se obvezao da će u njegovo ime pregovarati o njegovom ugovoru s Dinamom.

Duduova odvjetnica Ivana Špehar ističe da je nalaz vještačenja bio očekivan te očekuje da će Radivojević povući tužbu. Ipak, Radivojevićev odvjetnik Mladen Dragičević još uvijek nije potvrdio da će njegova stranka odustati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Sedam krugova Katra

Nastavi čitati
divider