Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
past će rekord

Bayern na koljenima: Nakon Guardiole i najbolji igrač napušta München

Pouzdani Independent ekskluzivno donosi transfer 'bombu'...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pouzdani britanski izvor Independent objavio je u svom nedjeljnom izdanju da je krenuo lov na jednog od najubojitijih napadača današnjice - Roberta Lewandowskog. Manchester United, Machester City, Chelsea, Barcelona i Real Madrid. Sve su to klubovi koji će se trgati za potpis poljskog reprezentativca koji će narednog ljeta, kako tvrdi izvor, napustiti minhenski Bayern.

Navodno je Lewandowskom dosta njemačke Bundeslige, te mu je potreban novi i veći izazov u karijeri. Naime, Bayern već tri godine zaredom nema konkurenciju u domaćem prvenstvu, te dvije godine zapinje u polufinalu Lige prvaka.

Onaj tko će zaista htjeti Poljaka u svojim redovima morat će izdvojiti najmanje 93 milijuna eura, koliko iznosi njegova odšteta. Pretpostavlja se da će cijena biti i daleko veća od trenutne cijene odštete.

Mnogi idu i korak unaprijed te nagađaju da će Lewandowski izabrati Premierligu, točnije klub za koji će potpisati još uvijek aktualni trener Bayerna - Pep Guardiola. Vjeruje se da je Španjolac izabrao Manchester City, a ukoliko se i Poljak odluči za plavi dio Manchestera, navijači 'građana' imat će slatke snove sa Sergijom Agüerom i Lewandowskim u napadu...

Moglo bi to biti ljeto rekorda kada su transferi u pitanju. Guardiola bi trebao postati najplaćeniji trener današnjice, a već se naveliko piše i o potencijalnom odlasku Paula Pogbe iz Juvnetusa u Real Madrid za 113 milijuna eura! To bi bio novi transfer-rekord.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider