Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Cijena? 31 milijun eura

Kreće veliki šoping Reala: Nakon Falcaa na pregovore u Liverpool!

Prema pisanju španjolskog AS-a transfer kolumbijskog nogometaša Radamela Falcaa (28) iz Monaca u Real Madrid je vrlo izgledan scenarij ovoga ljeta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

AS tvrdi da je vlasnik Monaca Dmitrij Ribolovjev pristao prodati sjajnog Kolumbijca Real Madridu, ali uz odgovarajuću cijenu.

Podsjetimo, Monaco je na početku prošle sezone doveo Falcaa iz Atletico Madrida za 60 milijuna eura, tako da bi se cijena ovog transfera trebala vrtjeti oko te brojke, unatoč činjenici da je Kolumbijac i dalje u fazi oporavka od loma križnih ligamenata koljena.

Real Madrid je želio Falcaa i prošloga ljeta, no njega je tada doveo Monaco. U španjolskim medijima kruže priče da bi sjajni napadač još prošle sezone zaigrao u Realu, da mu u ugovoru nije stajala restrikcija da jedini klub u koji ne smije prijeći je gradski rival Real.

Osim Falcaa Real Madrid u svojim redovima želi vidjeti Engleza Raheema Sterlinga (19), aktualnog člana Liverpoola. Tako bar tvrdi britanski tabloid Mirror, koji je objavio da je Kraljevski klub spreman ponuditi i 31 milijun eura za usluge Sterlinga.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider