Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otvaranje Lige prvaka

Lyon uzdrman uoči Dinama: Kranjčar otkrio što možemo očekivati

Trener Dinama Zlatko Kranjčar u utorak je izjavio da idu po dobar rezultat u Francusku gdje na startu skupine H Lige prvaka igraju protiv Lyona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Lyon je izgubio dvije utakmice u nizu i sigurno im nije lako. No, to može biti i opasno za nas. Nakon prvenstvenog poraza od Osijeka krenuli smo odmah dalje, pripremivši se za Lyon. U ponedjeljak smo na treningu imali pozitivnu atmosferu i vjerujem da će igrači dobro reagirati u Lyonu. Dat ćemo sve od sebe i idemo po dobar rezultat", izjavio je uoči odlaska u Lyon Zlatko Kranjčar.

Dinamo ima vrlo loša iskustva s Lyonom, u prosincu 2011., također u Ligi prvaka, u Maksimiru je poražen sa čak 1-7.

"Imam visoko mišljenje o Lyonu, ali ne razmišljam o onome što je bilo prije pet godina. Mislim da imamo pozitivnu situaciju i da zbog njihove nestabilnosti možemo tražiti pozitvan rezultat", dodao je trener Dinama.

U Zagrebu je ostao Matel i ozlijeđeni kapetan Domagoj Antolić.

"Vratio nam se Pivarić i nadam se njegovom dobrom izdanju. Trebao bi nam donijeti pozitivu. Šemper je na golu, on je naš prvi vratar, a imam zadovoljstvo imati i kvalitetnog Livakovića. Što se tiče sastava, ne mogu vam sve otkriti", kazao je Kranjčar.

Dvoboj Lyona i Dinama igrat će se u srijedu u 20.45 sati na novom stadionu (Parc Olympique Lyonnais), koji prima 59.000 gledatelja. U drugom susretu skupine H sastaju Juventus - Sevilla.

"Svjesni smo kvalitete Lyona i čeka nas teška utakmica. Vjerujemo u naše zajedništvo i dobru igru, i ako se poklope neke stvari možemo ostvariti dobar rezultat", izjavio je lijevi branič Josip Pivarić.

Mladi vratar 18-godišnji Adrian Šemper ističe da je sanjao o tome da brani za Dinamo u Ligi prvaka, te da je to velika čast za njega. "Otkad sam bio mali sanjao sam o ovome. Neće nam biti lako, ali ako damo maksimum imamo šanse napraviti dobar rezultat".

Protiv Dinama trener Lyona neće moći računati na svog najboljeg strijelca Alexandrea Lacazettea, koji se ozlijedio u subotnjem prvenstvenom porazu od Bordeauxa.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider