Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Povijesna pobjeda

Kranjčar: Presretan sam, cijela momčad je bila na nivou

Dinamo je došao do najveće pobjede na Poljudu od proglašenja neovisnosti…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'Modri' su u prvom poluvremenu bili oprezni, no nakon pogotka Roga u zadnjim trenucima prvog dijela, sve se okrenulo. Dinamo je nakon toga pregazio Hajduk i pokazao da je puno kvalitetnija momčad.

''Mislim da smo zasluženo pobijedili i pokazali da smo najbolja ekipa u Hrvatskoj. Na početku smo bili malo oprezniji, ali poslije je sve bilo lakše'', izjavio je dvostruki strijelac Rog.

Cico Kranjčar je po prvi put u trenerskoj karijeri slavio s Dinamom na Poljudu. I to kako, ostvario je najveću pobjedu Dinama na Poljudu u povijesti HNL-a.

''Dogodio nam se peh s Antolićem uoči utakmice pa smo krenuli malo opreznije i čekali svoje prilike. No bez obzira na to, bili smo kvalitetniji protivnik. Pogotovo smo bili bolji u drugom poluvremenu. Jako mi je drago da je Fernandes sebi otvorio sezonu ovim golovima'', rekao je Kranjčar te nadodao:

''Presretan sam da je Marko realizirao svoje prilike, ali i da je Ćorić pokazao kvalitetu. Cijela momčad je bila na nivou kakvom sam želio i taj rezultat sve govori. Mislim da imamo još puno prostora da popravimo neke stvari, no dižemo se u formi.''

Ovom pobjedom Dinamo je preuzeo vodstvo na ljestvici s 10 bodova koliko ima i i Rijeka, no 'modi' imaju bolju razliku pogodaka. Slijede Hajduk i Osijek sa po devet boda.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider