Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Baš šteta

VIDEO Kramariću nisu dosuđena dva čista 11-erca, menadžer Leicestera bijesan

Leicester City zakinut je na gostovanju kod Manchester Cityja za barem dva kaznena udarca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako statistika to baš ne govori, nekako je dojam kako se ove godine u Premier ligi sudi manje 11-eraca. Prošle sezone svirano ih je 87 u 38 kola, ove sezone 30 manje u 28 kola. To je tu negdje, ali očito je bilo jako puno situacija u kojima smo se primili za glavu i naglas rekli 'pa što rade ovi engleski suci'.

U njihovoj borbi protiv simuliranja neki se nisu snašli, pa odmahuju rukom i kad treba i kad ne treba. Baš kao na Etihadu Robert Madley koji je mogao mirne duše svirati čak tri 11-erca za goste, od toga dva čista na Andreju Kramariću i jedan na Riyadu Mahrezu.

Joe Hart srušio je Kramarića u 25. minuti nakon što je Hrvat vrhom kopačke prvi dohvatio loptu, Englez ga je za istu tu kopačku primio rukom i srušio. U 50. minuti Madley je još više pogriješio. Sudio je prekršaj nad Kramarićem, ali izvan 16-erca domaćina. Bilo je očito da se prekršaj dogodio unutar kaznenog prostora ili makar na crti, koja je sastavni dio tog prostora.

''Da, jednostavan odgovor'', rekao je ljutiti Nigel Pearson na pitanje novinara o tome jesu li njegovoj momčadi trebali biti dosuđeni spomenuti penali.

''Bila su tri na utakmici, dva na Kramariću. Ali ne želim govoriti o njima (sucima). Oprostite, ne večeras. Jednostavno više nema smisla, isto je bilo protiv Tottenhama''bijesnio je menadžer Leicestera, posljednje momčadi Premier lige.

Andrej Kramarić očito je u sudačkim knjižicama upisan kao jedan od onih napadača koji prelako pada. A kada ste tako podcrtani, na Otoku će vam se ovako nešto događati.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider