Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hrvat briljira

Kakva golčina: Pogledajte kako je Kramarić probušio vratara i srušio Bayern

U derbiju 27. kola Bundeslige Hoffenheim je pobijedio Bayern 1:0...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić donio je pobjedu Hoffenheimu protiv Bayerna u susretu 27. kola njemačkog nogometnog prvenstva postigavši jedini pogodak u 1-0 (1-0) domaćoj pobjedi svoje momčadi u 21. minuti igre.

Hrvatski reprezentativac primio je loptu na nekih 20 metara i potom silovito punom odapeo, rezervni vratar Bayerna Sven Ulreich uspio je samo dotaći lopta koja se zabila u njegovu mrežu.

Kramariću je ovo bio 11. gol u sezoni. Podsjećamo da je u prošlom kolu bio dvostruki strijelac za Hoffenheim koji je kao gost u Berlinu svladao Herthu sa 3:1.

Hoffenheim je s nova tri boda zadržao treće mjesto na ljestvici, sada ima 51 boda, jedan manje uz utakmicu više od drugog RB Leipziga koji u srijedu gostuje kod Mainza 05. Bayern je i dalje uvjerljivo vodeći sa 65 bodova.

Ante Rebić odigrao je svih 90 minuta za Eintracht iz Frankfurta, kojega vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, u 0-1 (0-0) porazu na gostovanju kod Koelna. Strijelac jedinog gola bio je Jojić (53). Sedmi Eintracht je ostao na 37 bodova, dok je Koeln peti sa 40.

U preostala dva susreta igrana u utorak Borussia Dortmund je nadigrala Hamburger SV sa 3-0 (1-0), a istim je rezultatom i Werder svladao Schalke 04.

REZULTATI 27. KOLA:

Borussia D. - Hamburger SV 3-0 (Castro 13, Kagawa 81, Aubameyang 90+2)
Koeln - Eintracht F. 1-0 (Jojić 53)
Werder - Schalke 04 3-0 (Gebre Selassie 24, Kruse 76-11m, Eggestein 80)
Hoffenheim - Bayern 1-0 (Kramarić 21)
U srijedu:
Borussia M. - Hertha
Mainz 05 - RB Leipzig
Wolfsburg - Freiburg
Augsburg - Ingolstadt
Darmstadt - Bayer

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider