Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čovjek odluke

Kramarić s dva gola donio pobjedu Hoffenheimu, petarda moćne Borussije

Ove subote odigrana je većina utakmica 19. kola Bundeslige...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 19. kolu Bundeslige važnu gostujuću pobjedu upisao je Hoffenheim. Slavili su sa 4:2 protiv Freiburga, a junak trijumfa bio je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić.

Nakon što je na poluvremenu rezultat bio 1:1, Kramarić je s dva pogotka prelomio utakmicu. Prvo je u 59. realizirao jedanaesterac, a onda u 72. i jednu kontru za lijepu prednost gostiju.

Freiburg je u 77. minuti zabio i nakratko zakomplicirao dvoboj prije nego li je Kerem Demirbay riješio pitanje pobjednika u 86. minuti.

Borussia Dortmund je kao domaćin isporučila petardu fenjerašu Hannoveru. Završilo je 5:1 za vodeći sastav njemačkog prvenstva koji sada ima po devet bodova prednosti u odnosu na Borussiju Monchengladbach (ove subote s 2:0 kod kuće dobili Augsburg) i Bayern koji će u nedjelju ugostiti Stuttgart.

Bayer Leverkusen je kao gost svladao Wolfsburg sa 3:0 (1:0), a Tin Jedvaj nije konkurirao za nastup u momčadi Apotekara, dok je Josip Brekalo ušao u igru za Vukove u 63. minuti. Golove za Bayer, koji je sada deveti sa 27 bodova, postigli su Havertz (45-11m), Volland (62) i Brandt (88). Wolfsburg je osmi sa 28 bodova.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider