Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otkrio željenu destinaciju

Kramarić o transferu: Svi znamo kuda ova priča vodi

Najbolji nogometaš HNL-a u izboru kapetana kaže kako noćima ne spava zbog ponuda koje stižu na njegovu adresu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Premda još uvijek nije donio odluku o nastavku karijere, najbolji nogometaš Prve HNL u izboru kapetana hrvatskih prvoligaša Andrej Kramarić je otkrio kako bi karijeru želio nastaviti u Primeri, ali i dodao kako je dobio niz ponuda iz Engleske i Italije...

"Volio bi igrati u Primeri jer mi španjolski nogomet po stilu igre najviše odgovara. No, spominju se i ponude iz Italije i Engleske. Ispred mene je teška odluka. Imao sam nekoliko neprospavanih noći, no još moram razmisliti," priznao je napadač Rijeke koji je danas proglašen najboljim nogometašem godine u anketi koju je tportal proveo među kapetanima hrvatskih prvoligaša 12. put zaredom.

Izbor kapetana: Kramarić do nogu potukao Soudanija

Na pitanje napušta li Rijeku, Kramarić je kazao kako možda odlazi, a možda i ne, ali i potom sa smiješkom dodao: "Svima je jasno kamo ova priča vodi. To je put o kojem sanja svaki mladi hrvatski nogometaš."

Iza Kramarića je polusezona snova. U prvenstvu je vodeći strijelac sa 21 golom, u kvalifikacijama Europske lige i natjecanju po skupinama dodao je sedam golova, dok je u dresu hrvatske vrste zabio dva gola.

"Iza mene je zaista sjajan prvi dio sezone. Najljepše dane u karijeri proveo sam u Rijeci. Želio bi se zahvaliti svima u klubu, suigračima, trenerima, te navijačima što su mi pružili pozitivnu energiju," dodao je 23-godišnji Zagrepčanin.

Kramarić se nije želio previše osvrtati o svom rastanku s Dinamom, dodavši kako se njegov prelazak u Rijeku pokazao dobrim potezom.

"Ne volim o tome previše govoriti. To su priče iz prošlosti, no bio je to dobar potez," dodao je.

Osvrnuo se i na hrvatsku reprezentaciju koja sigurno 'plovi' prema Europskom prvenstvu u Francuskoj.

"Imamo kvalitetu, dobro igramo i vjerujem u plasman na EP," kazao je Kramarić koji je u 'kockastom' dresu upisao četiri nastupa i zabio dva gola. Prvi gol je zabio 9. rujna u pobjedi protiv Malte (2-0), a potom u listopadu protiv Azerbajdžana (6-0).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider