Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zimski 'mercato'

Kramarić na putu za London: Najveći transfer Rijeke u povijesti!

Prvim danom nove godine otpočeo je zimski prijelazni rok…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije pretjerano reći da je jedna od najvećih zvijezda zimskog „mercata“ napadač Rijeke i hrvatske reprezentacije Andrej Kramarić.

Engleski mediji pišu kako je Kramarić na korak od potpisa ugovora s Chelseajem koji će tako preoteti hrvatskog napadača Leicesteru. Navodno će engleski klub isplatiti Rijeci odštetu od oko devet milijuna eura, što znači da je Chelsea povećao ponudu u odnosu na cifre koje su se spominjale prethodnih dana. Ako se ovo ostvari, bit će to najveći transfer Rijeke u povijesti.

Kramarić bi nakon potpisa ugovora trebao na posudbu u nizozemski Vitesse Arnhem gdje će se zadržati do kraja sezone, a onda će se priključiti momčadi Josea Mourinha. Chelsea u ovom trenutku u Vitesseu ima na posudbi tri svoja igrača Josha McEachrana, Bertranda Traorea i Wallacea.

U Londonu očekuju Kramarićev dolazak na liječnički pregled i finalizaciju ugovora. Kramarić bi trebao potpisati na četiri i pol godine. Daily Telegraph ističe da je Kramarić ove sezone postigao 28 golova u svim natjecanjima te da je jedan od najcjenjenijih mladih igrača u ovom trenutku u Europi te da bi trebao biti zamjena za Chleseajevu legendu Didiera Drogbu koji će na ljeto napustiti Stamford Bridge.

Kao i proteklih godina Englezi će opet biti najveći potrošači. WBA je navodno spreman prihvatiti ponudu Tottenhama od 18 milijuna eura za Saida Berahina. Crystal Palace želi Swanseajeva napadača Bafetimbija Gomisa, a Aston Villa braniča Lillea Pape Souarea.

Arsenal traži kluba za posudbu Yaya Sanogoa, a želi dovesti Krystiana Bielika iz varšavske Legije. West Hamov Mauro Zarate još uvijek želi u QPR usprkos tomu što ga traže Newcastle i Sunderlan. Swansea i dalje tvrdi da Chelsea i Manchester United nisu poslali ponudu za Wilfrieda Bonya.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider