Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mitrović: Velika čast

Kramarić o 'svom' golu: Mogao je Mandžo i pustiti loptu...

Jedan, ali vrijedan pogodak bio je dovoljan hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji za nova tri boda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poslije 270 minuta igre u skupini I kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo Hrvatska se potvrdila kao glavni favorit za poziciju broj jedan i izravni plasman.

Strijelac jedinog, ali iznimno važnog pogotka vrijednog nova tri boda bio je Mario Mandžukić. Napadač Juventusa nije propustio upisati se u strijelce nakon što je lopta koju je uputio Andrej Kramarić već išla u mrežu.

Kramarić: Glavno da smo uzeli svih šest bodova

"Sreća pa sam se našao na pravom mjestu. Mogao je Mandžo i pustiti ju unutra, ali nema veze, glavno da je ušla. Idemo dalje na našem putu prema Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Izbornik Čačić nam je ukazao da neće biti ni približno slično kao protiv Kosova. Sve čestitke suigračima", poručio je Kramarić nakon utakmice u izjavi za HRT.

Drugu utakmicu zaredom Kramarić je počeo u prvih 11 u formaciji 4-4-2, u napadačkom tandemu s Mandžukićem.

"Obje su odlično prošle, i za mene i njega. Veselim se i svojim i njegovim golovima, ali već sam rekao kako je glavno da Hrvatska pobjeđuje. Glavno da smo mi uzeli svih šest bodova u ove dvije utakmice", rekao je Kramarić.

Mitrović: Ovo je za mene velika čast

Stoper Rijeke Matej Mitrović zaigrao je od prve minute zbog lakše ozljede Vedrana Ćorluke.

"Očekivali smo ovako tešku utakmicu, znali smo da su čvrsti i da će ići dosta na agresiju. Nisu nam stvorili dobru šansu i uspješno smo to priveli kraju. Bio sam malo uzbuđen, ali ovo je za mene prije svega jedna velika čast. Svi su me pokušavali smiriti od suigrača, od kapetana Mandžukića preko Ćorluke koji nije ni igrao pa do Vide koji me bodrio na terenu". kazao je Mitrović.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider