Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi Hrvat na Camp Nouu

Kovačić uzbudio duhove u Barceloni: Je li ovo znak da napušta Inter?

Mateo Kovačić, trvatski veznjak u redovima Intera, na radaru je Barcelone, aktualnog prvaka Europe...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Katalonski mediji prate svaki korak talentiranog hrvatskog veznjaka Matea Kovačića. Već nekoliko mjeseca pišu kako se Barcelona zanima za veznjaka Intera.

Ariedo Braida, član sportske komisije Barcelone, gledao je uživo Kovačića u nekoliko navrata, čak je i potvrdio da je zanimljiv Barceloni. Stoga je u Kataloniji odjeknula simptomatična Kovačićeva izjava za Sky:

„Potpisao sam za Inter do 2019., no u nogometu je sve moguće“, kazao je Kovačić i potakao spekulacije kako je lako moguće da uskoro napusti Inter. Barem tako zaključuje El Mundo Deportivo, najčitaniji sportski dnevnik u Kataloniji. Naravno, Katalonci očekuje da Kovačić pređe u Barcelonu.

Međutim, Barcelona nije jedini interesent. Navodno bi Kovačića želio i Liverpool te još neki engleski klubovi.

Roberto Mancini isprva je tvrdio kako Inter nema namjeru prodati Kovačića, no nedavno je okrenuo ploču kazavši da je sve moguće.
El Mundo Deportivo prenosi izjavu hrvatskog izbornika Nike Kovača u svezi mogućeg Kovačićeva transfera.

„Ne znam hoće li napustiti Inter, ali ako bude nastavio karijeru u nekom novom velikom klubu, bit ću sretan zbog njega“, izjavio je Kovač.

Hrvatsku reprezentaciju večeras u Splitu očekuje kvalifkacijska utakmica s Italijom, a Kovačić će gotovo sigurno biti u udarnom sastavu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider