Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Smirivanje situacije

Kovač u Madridu: 'Te stvari oko Modrića nisu trebale izaći u javnost'

Hrvatski izbornik Niko Kovač gledao je na Santiago Bernebeuu pobjedu Reala protiv Atletica u Ligi prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mario Mandžukić neće vidjeti polufinale Lige prvaka jer je njegov Atletico zasluženo ispao od gradskog rivala. Polufinale neće vidjeti ni Luka Modrić, ali razlog je ona nesretna ozljeda. Nesretna iz više razloga. Onaj dodatni je i nepotrebna razmjena kritika od strane liječnika reprezentacije dr. Borisa Nemeca kojem je putem press konferencije odgovorio i Carlo Ancelotti.

Dr. Nemec je za ozljedu optužio talijanskog stručnjaka koji je, po Nemecu, previše forsirao Modrića nakon oporavka od prve ozljede zbog čega je došlo do ozljede koljena. Ancelotti mu je pak odgovorio da je Modrić igrao i 90 minuta za Hrvatsku te kako je hrvatski liječnik stigao s drugog planeta.

U Madridu tvrde kako je ozljeda mehanička, došla je zbog udarca te kako se liječnik hrvatske reprezentacije ipak malo zaletio. Sigurno nije bilo ugodno to sve gledati u medijima ni Davoru Šukeru, Realovcu od glave do pete. Nema razloga da HNS i Real nemaju gotovo pa savršene odnose.

Izbornik Niko Kovač boravi ovih dana u Madridu. Sastao se s Lukom Modrićem kako bi se uvjerio u stanje ozljede, a tijekom četvrtka bio trebao razgovarati i s drugim stanovnikom Madrida, Marijom Mandžukićem.

Uhvatila ga je prije utakmica kamera Sky-a kojem je Kovač rekao zašto je u Madridu pa se osvrnuo na nepotrebnu prepirku oko ozljede Modrića:

''Te stvari nisu trebale izaći u javnost, nego ostati među nama. Pustimo da se to stiša, nadamo se kako će Luka uskoro opet biti s nama.''

Stvar je jasna, očito nitko nije znao kako će liječnička kritika Ancelottiju iz Hrvatske odjeknuti tako glasno u Madridu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider