Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Naš narod nije takav!'

Kovač presretan igrom i razočaran huliganima: Sram me je i stid!

Niko Kovač bio je zadovoljan remijem u dvoboju s Talijanima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Mislim da smo gledali jednu Hrvatsku koja je 90 minuta diktirala tempo, pogotovo u drugom dijelu do prekida nakon čega smo se izgubili. Sve u svemu stvarno sam zadovoljan i mislim da smo prije zaslužili pobjedu nego Talijani", izjavio je Niko Kovač, naglasivši:

"Imali smo jednu prekrasnu izvedbu, svaka čast mojim igračima koji su bili fenomenalni. Mi smo znali da će Talijani biti čvrsti i gusti, ali da će se toliko povući to nismo očekivali. Sve ono što smo dogovorili, visoki pritisak kad njihovi stoperi imaju loptu, smo ispoštovali. Na koncu smo imali jednu prekrasnu šansu Olića u prvom poluvremenu i zicer Perišića na kraju."

FOTO: Huligani opet osramotili većinu navijača i cijelu Hrvatsku!

FOTO Hrvatska imala Italiju na konopcima, ali sve su pokvarili huligani!

'Perišić je fenomenalan'

Perišićeva igra ga je posebno obradovala, ali nije želio isticati pojedince: "Perišić? On je fenomenalan, ali bih volio nahvaliti cijelu ekipu. On sam može odlučiti utakmicu, ali svi ostali moraju raditi da bi ovo izgurali do kraja. Ja sam zadovoljan."

Kakva će biti kazna UEFA-e za nerede u Milanu?

Ukupno glasova:

"Razmišljamo o svemu, pa smo tako razmišljali i o ranijem uvođenju nekih igrača, ali to je bila dosta teška odluka. Talijani su bili dosta opasni, uveli su El Shaarawya i Pellea koji su bili dosta opasni. Nažalost nismo stvorili još nekoliko prigoda kojima bi mogli doći", dodao je Kovač.

'Prihvatili bi 10 bodova iz 4 utakmice'

Unatoč svemu Kovač neriješeni rezultat smatra zadovoljavajućim: "Da smo prije početka kvalifikacija znali da ćemo imati 10 bodova to smo potpisali. Imali smo dva teška gostovanja, mi smo zadovoljni, ali i Italija ima 10 i Norveška ima 9. Još je to gusto dosta.."

Izbornikovo raspoloženje promijenilo se nakon upita o prekidu utakmice u drugom poluvremenu:

'Ovo nema veze s nogometom, naš narod nije takav'

"Što komentirati? To nije prvi put, to nije slučajnost. Nadam se da će oni ljudi koji su za to odgovorni naći rješenje da se to spriječi. Gubimo ugled u Europi i cijelom svijetu jer naš hrvatski narod nije takav. To nema veze s nogometom, ako netko želi prosvjedovati neka to radi izvan terena. Ovdje ima roditelja i djece, mene je sram i stid i još jednom se ispričavam."

Kovač se osvrnuo na ozljedu Luke Modrića: "Osjetio je bol u aduktoru, kvadricepsu. Ići će na pregled u svom klubu i onda ćemo znati nešto više."

Kakva će biti kazna UEFA-e za nerede u Milanu?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider