Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Neće ništa forsirati'

Kovač: Gajim nadu da će se Modrić oporaviti za Italiju

Izbornik hrvatske reprezentacije Niko Kovač poslao je poruku podrške Luki Modriću koji će zbog ozljede ligamenta desnog koljena pauzirati oko šest tjedana, stoji na stranicama HNS-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Modrić je ozlijeđen u prvenstvenom srazu Reala i Malage, a današnji pregled magnetskom rezonancijom pokazao je da se radi o ozljedi drugog stupnja kolateralnog ligamenta desnog koljena. Predviđa se pauza od šest tjedana za zvijezdu Reala i hrvatske reprezentacije.

Ostvarile se crne prognoze: Gotova sezona za Modrića, za sve je kriv Ancelotti?

''Razgovarao sam s Lukom i poželio mu brz i sretan oporavak. Sigurno da mu nije lako, ponovno se ozlijedio baš kada je uhvatio ponovno pravi ritam. Vidjeli smo i u proteklih mjesec dana koliko je značajan za igru Reala, a dobro znamo što predstavlja za našu reprezentaciju'', komentirao je izbornik Kovač.

Oporavak od šest tjedana ujedno znači da je Modrić upitan za susret između Hrvatske i Italije.

''Ozljede su sastavni dio nogometa. Luka je izniman radnik, ne sumnjam da će maksimalno odraditi oporavak kako i priliči vrhunskom profesionalcu kao što je on. Gajim nadu da se može oporaviti do susreta s Italijom, i ovisno o toku oporavka mogao bi konkurirati za taj susret. Naravno, nećemo ništa forsirati, Lukino zdravlje nam je najvažnije'', zaključuje Kovač.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider