Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tičinović, Said, zamjene

Kopić objasnio odluke koje mnogi nisu shvatili: "Nema ništa od tugovanja i žalosti"

Hajdukov trener sagledao je domaći poraz od Dinama koji je razriješio borbu za naslov prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Željko Kopić u svom drugom derbiju kao trener Hajduka upisao je poraz. U veljači je slavio na Maksimiru, a ove nedjelje je poražen na Poljudu u utakmici koja je mogla zakomplicirati borbu za naslov prvaka.

"Nemam puno toga za zamjeriti svojim igračima, dali su sve, a Dinamu čestitam na pobjedi. Mi se prvih 15-20 minuta nismo uspjeli nametnuti na pravi način, ali nakon toga smo znali kako uspostaviti posjed i stvarati napadačke akcije. U drugom poluvremenu smo imali par izuzetnih situacija za postići pogodak, ali nogomet je još jednom pokazao kako može biti prevrtljiv. Drugi gol smo primili tako kako smo primili...", pričao je Kopić.

Rekao je i kako ga "Dinamo nije iznenadio jer je istrčao sastavom za kojeg su znali da će istrčati", a onda se osvrnuo i na neke svoje poteze.

Svi su ostali iznenađeni kad je prva promjena u redovima Hajduka bila izlazak Marka Futacsa i ulazak Marija Tičinovića. Osim toga, Ahmed Said Said je u nekoliko situacija još u prvom poluvremenu raspalio živce Hajdukovim navijačima (sebičnost i izgubljene lopte), ali je na terenu ostao cijelu utakmicu.

"Imali smo dvije varijante, jedna je bila da čuvamo Futacsa na klupi, ali smo se odlučili za ovu drugu, da on igra od početka i kvalitetno odradi sat vremena što se i dogodilo. Htjeli smo s Tičinovićem doboti dupliranje bočnih pozicija i okomitost...", kazao je Kopić dodavši:

"Kod Saida i Tome Bašića sam vidio visoku energiju, ali ne bih nikoga stavljao u kontekst da nije htio najbolje."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider