Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Komedija u Ajaxu

Tigar i vjetrenjača na dresu Ajaxa?!

Kao što to obično ide, po završetku sezone klubovi ulažu ozbiljne napore kako bi pripremili novi set dresova za iduću natjecateljsku godinu. Radno je bilo i u redovima prvaka Nizozemske, Ajaxa, kojem je Adidas pripremio mali, šaljivi performans.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U glavnim ulogama bili su trener Frank de Boer i prvotimci De Jong, Blind i Cillessen. Oni su došli u prostorije kluba kako bi izabrali nove garniture dresova, no nisu znali da se radi o skrivenoj kameri.

Sa jedne strane stola nalazili su se Edwin van der Sar i glumac koji je iz torbe izvlačio dresove, a spomenuta četvorka sjedila je naspram njih.

Postavljena je skrivena kamera u toj prostoriji, i zabava je mogla početi. Specijalno za tu priliku, Adidas je napravio dresove na kojima se nalaze tulipani, vjetrenjače, dres nalik stolnjaku, a De Boer igrači su sve to promatrali sa nevjericom.

S kiselim osmjesima, začuđeno su zagledali prikazane garniture, ali ni slutili nisu šta je bilo sljedeće na repertoaru.

Hladan tuš za trenera i prvotimce uslijedio je kada je čovjek izvadio dres koji je imao print tigra sa obilježjima Kopljanika, zatim sa nekoliko razlivenih boja i sa štampanim sakoom i leptir mašnom. Strateg Ajaxa bio je u velikom čudu dok je promatrao  ponuđenu robu, a igrači su negodovali i na pojedine odmah pokazali da neće nositi.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na sledećem na sledećem linku:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider