Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedini s dodatnim pomoćnicima

Kolo s dva derbija: HNS odredio suce za sraz Dinama i Hajduka

Poznate su službene osobe za nadolazeće 4. kolo Hrvatski Telekom Prve lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Četvrto kolo HNL-a bit će rastegnuto na četiri dana (petak, subota, nedjelja, ponedjeljak), a bit će i najzanimljivije dosad s obzirom na utakmice koje se igraju.

Daleko najviše pozornosti plijeni najveći derbi hrvatskog sporta, dvoboj Dinama i Hajduka na Maksimiru (nedjelja, 19:00) tri dana nakon što jedni i drugi odrade svoje europske ispite protiv Skandinavaca (Hajduk čeka Brondby, Dinamo gostuje kod Oddsa u Norveškoj).

Mario Zebec iz Cestice bit će glavni djelitelj pravde na Maksimiru, s pomoćnicima Tomislavom Petrovićem iz Valpova i Mirom Grgićem iz Osijeka. Četvrti sudac je Goran Pataki (Đakovo), a dodatni pomoćni suci su Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca i Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline.

Dan poslije maksimirskog derbija, kolo će zaključiti Osijek i Rijeka u Gradskom vrtu. Aktualni prvaci Riječani jedini su uzeli svih devet bodova u prva tri kola, ali imali su najlakši raspored, igrajući sve tri utakmice na svojoj Rujevici. S druge strane domaćin Osijek će tražiti prvu pobjedu nakon što je sva tri puta remizirao.

Kompletna sudačka postava dolazi iz Zagreba (Fran Jović glavni, pomoćnici Ivica Modrić i Igor Krmar, četvrti Dalibor Mlakar), a u HNS-u nisu željeli i za ovaj susret delegirati pomoćne suce.

U preostalim utakmicama sastat će se Istra 1961 - Lokomotiva (sudac Damir Batinić iz Osijeka), Rudeš - Inter Zaprešić (Marin Vidulin, Kanfanar) i Slaven Belupo - Cibalia (Marko Matoc, Zaprešić).

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider