Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Ispričao sam se"; "Nisi!"

Klopp u elementu: Obuzelo ga totalno ludilo dok je slavio "glupost godine"

Liverpool i dalje drži korak s vodećim Manchester Cityjem...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Merseyside derbi otišao je na stranu Liverpoola, pogotkom kojemu je kumovala reakcija Evertonova vratara Jordana Pickforda, koju engleski mediji dan poslije utakmice označavaju kao "glupost godine".

U zadnjim sekundama susreta na Anfieldu Pickford je loše reagirao na jedan bezazleni pokušaj Virgila van Dijka ponudivši Divoricku Origiju priliku koja se ne propušta.

Taj pogodak belgijskog napadača raspametio je sve navijače Redsa, ali i menadžera Jurgena Kloppa, koji ni sekunde nije razmišljao već je, povučen emocijama, instinktivno uletio u teren.

Klopp: "Ispričao sam se Silvi"

Karizmatični Nijemac je pao u trans, a nešto kasnije, kad se smirio, ispričao se svom kolegi na klupi Evertona Marcu Silvi.

"Želim se ispričati jer ne želim ostaviti dojam da ga ne poštujem. Jednostavno se dogodilo, nisam se mogao zaustaviti. Poslije utakmice sam se ispričao Marcu i rekao mu koliko poštujem nevjerojatni posao koji radi s Evertonom", izjavio je Klopp.

Silva: "Nije se ispričao"

Međutim, Silva je ponudio drugačiju verziju. Izričito je naglasio da mu se Klopp nije ispričao.

"Nismo uopće razgovarali nakon završetka utakmice. Pošteno govoreći, nisam ga niti vidio, tako da ne mogu pričati o tome što je on radio. Isto tako, dok ne vidim cijelu situaciju, ne mogu niti govoriti u kojoj mjeri je to bio nedostatak poštovanja", rekao je Portugalac na klupi Evertona.

Kloppovu proslavu pobjedničkog zgoditka pogledajte OVDJE.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider