Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
stigla ponuda, ali...

Klopp još 'razmišlja o svemu': Odbio preuzeti francuskog velikana

Nijemac Juergen Klopp, bivši trener Borussije Dortmund, ne želi ići u francuskog prvoligaša Olympique iz Marseilla koji je pokazao "veliki interes" za njega, izjavio je Kloppov agent Marc Kosicke za dnevnik "Bild".

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Marseille je iskazao veliki interes, ali Juergen smatra da još nije došlo vrijeme da se vrati vođenju neke momčadi", kazao je Kosicke. Mediji pišu kako Olympique iz Marseilla želi Kloppa, legendarnog trenera Borussije koji je iz Dortmunda otišao na kraju sezone 2014./2015. nakon sedam godina.

Olympique traži novog trenera nakon što je u subotu navečer nakon utakmice prvog kola francuskog prvenstva, koju je OM izgubio od Caena sa 0-1, Argentinac Marcelo Bielsa podnio ostavku.

"Kloppi" je početkom lipnja najavio kako će se još neko vrijeme odmarati kako bi "razmislio o svemu". Strani su ga mediji povezivali s Liverpoolom, Real Madridom ili Napolijem.

Od 2001. do 2008, trenirao je Mainz prije nego je preuzeo Borussiju s kojom je osvojio naslov prvaka Njemačke 2011. i 2012., njemački Kup 2012. i stigao do finala Lige prvaka 2013.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider