Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lovren ni na klupi

Klopp još čeka prvu pobjedu, Tudor remizirao

U susretu 3. kola B skupine Europske Lige Liverpool i Rubin Kazan su na Anfieldu odigrali 1-1, Fenerbahče je u Istanbulu pobijedio Ajax 1-0, dok je Napoli na gostovanju deklasirao Midtjylland 4-1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rubin je poveo u 15. minuti golom Marka Devića i sve do 36. minute sigurno je držao vodstvo.

Hrvati isključeni: Rebić polomio suparnika, Ćorluka izazvao veliku frku

Tada je Rubinov kapetan Oleg Kuzmin isključen zbog drugog žutog kartona, a minutu kasnije 'redsi' su izjednačili preko Emrea Cana. U nastavku susreta Liverpool je pritiskao, no ostalo je 1-1. Dejan Lovren nije bio u konkurenciji za sastav Liverpoola.

Liverpool - Rubin 1:1, golove pogledajte ovdje.

U drugom susretu iz B skupine Sion je na gostovanju pobijedio Bordeaux 1-0 golom Lea Lacroixa (21). Na ljestvici vodi Sion (7), ispred Liverpoola (3), Bordeauxa (2) i Rubina (2).

U skupini A pobjede su ostvarili Molde i Fenerbahče. Molde je pobijedio Celtic 3-1, dok je Fener slavio protiv Ajaxa 1-0. Golove za Molde zabili su Ola Kamara (11), Vegard Forren (18) i Mohamed Elyounoussi (56), dok je pogodak za škotski sastav zabio Kris Commons (55). Jozo Šimunović nije nastupio za Celtic. Fenerbahče je srušio Ajax golom Fernandaoa u 88. minuti. Na ljestvici vodi Molde (7), ispred Fenerbahčea (4), Celtica (2) i Ajaxa (2),

U skupini C PAOK našeg Igora Tudora je odigrao 0-0 protiv Krasnodara. Za PAOK je u drugom poluvremenu nastupio Marin Leovac. U ranije odigranom susretu Borussija Dortmund je uspješno odradio gostovanje u Bakuu pobijedivši Gabalu 3-1. Junak utakmice bio je Pierre-Emerick Aubameyang koji je postigao sva tri gola za njemački sastav (31, 38, 72). Reprezentativac Gabona je ove sezone u sjajnoj formi, u 15 nastupa u svim natjecanjima zabio je čak 17 golova. U posljednjim trenucima susreta utješni pogodak za domaćine postigao je Brazilac Dodo, bivši igrač zagrebačkog Dinama, Lokomotive i Intera iz Zaprešića. Utakmicu na stadionu Baksell Arena vodio je hrvatski sudac Ivan Bebek. Pomoćni suci su bili Goran Pataki i Miro Grgić, dok su suci uz gol liniju bili Marijo Strahonja i Goran Gabrilo.

Na ljestvici vodi Borussija Dortmund sa sedam bodova, na drugom mjestu je Krasnodar sa četiri boda, PAOK ima tri boda, a na začelju je Gabala s jednim bodom.

U skupini D Napoli je na gostovanju deklasirao Midtjylland 4-1. Golove za Talijane zabili su Jose Callejon (19), Manolo Gabbiadini (31, 40) i Gonzalo Higuain (90), a za danski sastav je pogodio Martin Pušić (43). Ivan Strinić za Napoli je igrao posljednjih deset minuta. U drugom susretu iz ove skupine Legija Varšava i Club Brugge su odigrali 1-1. Za poljski sastav je zabio Michal Kucharczyk (51), a za goste Davy de Fauw (39). Ivica Vrdoljak nije nastupio za Legiju. Na ljestvici vodi Napoli (0), ispred Midtjyllanda (6), Club Bruggea (1) i Legije (1).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider