Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
van svake pameti

Kinezi pred Ibru stavili nemoralnu ponudu, a Šveđanin 'otkrio' planove

Zlatan Ibrahimović ovoga ljeta mijenja okolinu, no i dalje ostaje veliko pitanje ostaje li u Europi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čini se da je na pomolu novi obrat u slučaju Zlatana Ibrahimovića, kojeg u posljednje vrijeme najviše povezuju s Manchester United. Iskusni švedski napadač ima ponude na stolu iz cijelog svijeta, a posljednja je stigla iz Kine.

Podsjetimo, Kinezi su u zimskom prijelaznom roku šokirali europsko tržište s nekoliko bombastičnih transfera prilikom kojih su iskeširali i po 30-ak milijuna eura za igrače poput Ramiresa, Jacksona Martineza, Ezequiela Lavezzija...

Britanski Sky Sports donosi ekskluzivnu vijest da je Manchester United ne može parirati ponudi neimenovanog kineskog kluba, koji je pred Ibru stavio 53 milijuna funti za dvije sezone!

Istovremeno Šveđanin se s reprezentacijom priprema za Europsko prvenstvo, te je bio gost uobičajene konferencije za novinare. Nisu ih zanimale vijesti iz tabora švedske reprezentacije već glasine o potencijalnom transferu u Manchester United.

"Nisam čitao novine danas, pa ne znam s kime me povezuju. Ako me pitate, ništa se ne događa. Usredotočen sam samo na Euro", rekao je Ibrahimović.

"Postoji interes iz svih zemalja, Engleske, Italije i drugih. Ima i konkretnih ponuda i puno opcija. Nije mi važno da se situacija riješi prije Eura. Uživam čitati ono što pišete. Zabavno je", dodao je 34-godišnji napadač koji je nakon četiri vrlo uspješne godine u PSG-u u potrazi za novim klubom.

Na pitanje o Joseu Mourinhu i Manchester Unitedu Ibra je poručio;

"Jose Mourinho je čovjek koji će vratiti Manchester United na vrh. Fantastično smo surađivali (u Interu) i ne znam hoćemo li opet raditi zajedno. Ja ne dajem garancije. Mogu vam samo reći da imam konkretne ponude iz Premierlige. Nedostaje mi rad s Mourinhom svakog dana otkako sam napustio Inter, iako s njim nisam pričao posljednjih tjedana", rekao je švedski napadač.

E sada. Je li u Ibri još gori vatra da zaigra u najzahtjevnijoj ligi svijeta (engleska Premierliga) ili je vrijeme za egzotičnu ligu koja će njemu i njegovim trima naraštajima osigurati bezbrižan život.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider