Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
barca se preznojava?

Van svake pameti: Kinezi kontaktirali Messija i stavili "rudnik zlata" na stol!

Kineski Hibei Fortune ponovno je stigao u Europu s namjerom da prodrma nogometno tržište suludim ponudama...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luis Suarez i Neymar produljili su ugovor s Barcelonom do 2021. godine, no navijače katalonskog diva najviše zanima hoće li to napraviti i ponajbolji igrač svijeta Lionel Messi. Britanski Sky Sports tvrdi da su pregovori zapeli zbog kineskog kluba Hibei Fortunea koji je stigao sa suludom ponudom!

Klub koji vodi bivši menadžer Manchester Cityja Manuel Pellegrini navodno nudi Argentincu 100 milijuna eura po sezoni za idućih pet godina! Drugim riječima, kada bi Messi stavio potpis na taj ugovor zaradio bi pola milijarde dolara u pet godina igranja u kineskoj ligi.

Hibei Fortune je klub koji je prošle zime prodrmao europsko tržište kada je doveo Ezequiela Lavezzija, Gervinha, Mbiju i Kakutu. Lavezzi zarađuje 13 milijuna eura po sezoni, a Gervinho po 150 tisuća eura po utakmici.

Klub je osnovan 2010. godine te je u svega šest godina postao jedan od najboljih klubova u Kini.

Recimo i da je Rafinha nedavno izjavio da će Messi, koji navodno traži 35 milijuna eura po sezoni (Barca nudi 24), kad tad staviti potpis na novi ugovor i okončati svoju karijeru u klubu s kojim je osvojio apsolutno sve.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider