Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hat-trick Cavanija

Katastrofalnoj sezoni Monaca nema kraja: PSG ih je "natamburao"

Nevjerojatno je kako je potonuo klub iz Kneževine ove sezone...

Edinson Cavani (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši PSG-a deklasirali su na gostovanju Monaco sa 4:0 u susretu 13. kola francuskog prvenstva upisavši i 13. pobjedu ove sezone u Le Championnatu.

Pobjeda francuskog prvaka je mogla biti i uvjerljivija i domaćin može biti sretan što je primio samo četiri gola.

Gosti su već nakon 11 minuta vodili 2:0 golovima Edinsona Cavanija (4, 11). Isti je igrač zabio i treći gol u 53. minuti, a na 4:0 je povisio Neymar iz kaznenog udarca u 64. minuti. Danijel Subašić nije branio za Monaco zbog ozljede.

Bio je to već šesti poraz momčadi iz Kneževine u zadnjih sedam kola, a Monaco je već 12 kola bez pobjede i sve se više približava drugoj ligi. Trenutačno se nalazi na 19. mjestu sa svega sedam bodova, a zadnju pobjedu u svim natjecanjima ostvario je 11. kolovoza.

Marseille je na Velodromeu pobijedio Dijon sa 2:0 prekinuvši niz od četiri uzastopna poraza. Pobjedu domaćinu donijeli su Lucas Ocampos (45+3) i Adil Rami (84). Hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car nije nastupio za Marseille.

Bordeaux i Caen su odigrali bez golova, a Toma Bašić nije nastupio za domaći sastav. Bez pobjednika je završio i susret između Rennesa i Nantesa (1:1) kojeg vodi Vahid Halilhodžić.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider