Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
karika koja nedostaje

Najzvučniji ljetni transfer pred realizacijom: Benzema ili Cavani?

Već se jedno duže vrijeme nagađa da će Karim Benzema postati novi igrač Arsenala, a prema pisanju Talk Sporta transfer je blizu realizacije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rodney Marsh, bivši napadač QPR-a, otkrio je u radijskoj emisiji Talk Sporta da je Real Madrid prihvatio ponudu Arsenala veću od 60 milijuna eura! Marsh tvrdi da je informaciju saznao od španjolskih novinara bliskih Realu.

Man City će biti još strašniji: De Bruyne stiže po 'osvetu' Mourinhu

Iako menadžer Arsenala Arsene Wenger tvrdi da mu ne treba napadač, gotovo nitko mu ne vjeruje. Razlog je taj što je isto tako govorio u posljednja dva ljetna prijelazna roka pa su na Emirates dolazili Mesut Özil i Alexis Sanchez. Uoči ovog prijelaznog roka vlasnici Arsenala otvoreno su rekli da Wenger ima odriješene ruke i punu kasu novaca. Ukoliko želi u sjeverni dio Londona donijeti prvi naslov nakon 2004. godine mora dovesti pravog napadača.

Benzema nije nastupio u nijednoj pripremnoj utakmici Reala još od 30. srpnja. Navodno je riječ o ozljedi, no svi vjeruju da ga Rafa Benitez više ne koristi jer zna da odlazi, pa ga stoga nema smisla više ni uigravati s Cristiano Ronaldom, Garethom Baleom, Jamesom Rodriguezom i ostalima.

Ukupno gledajući Benzema je propustio posljednje četiri utakmice Reala što je vrlo vjerojatno znak da je transfer pred realizacijom...

Spomenimo i da novinar Ian Abrahams tvrdi putem svog Twitter profila da Karim Benzema sigurno ne napušta Real, te da je Arsenal zapravo u lovu na PSG-ovog Edinsona Cavanija.

Urugvajac je u u 65 ligaških utakmica postigao 34 pogotka za Parižane, s time da je na glasu da u velikim utakmicama uglavnom bude nevidljiv na travnjaku. To je nešto što si Arsenal ne može priuštiti, jer upravo u tim utakmicama protiv najvećih rivala gotovo redovito upisaje poraze.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider