Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potpisao ugovor

Kapetan zlatne generacije temelj budućeg Dinama

Borna Sosa, kapetan perspektivne generacije kadeta Dinama, potpisao je višegodišnji ugovor s 'modrima'...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Presretan sam i teško mi je uopće trenutno naći riječi kojima bih opisao osjećaje. U Dinamu sam od svoje osme godine, Dinamo je moj klub i oduševljen sam što mi je pružena ovakva prilika. Na meni je nastaviti raditi, svaki dan davati sve od sebe i kada dobijem priliku napraviti sve da je što bolje iskoristim", ispričao je u jednom dahu simpatični mladić koji će za nekoliko dana proslaviti sedamnaesti rođendan, a koji je s kadetima Dinama 2013. osvojio prestižni turnir - Nike Premier Cup u Manchesteru, neslužbeno klupsko kadetsko prvenstvo svijeta.

Borna je rođen u Zagrebu, odrastao je u Prečkom, a u Dinamo je došao s 8 godina. Talentirani mladić prošao je sve uzraste Dinama, igra na poziciji lijevog bočnog, a osim sjajnih igračkih osobina treneri i suigrači koji su s njim radili već godinama hvale Bornu i kao osobu. Mladić je već igrao i za prvu momčad Dinama kada je u listopadu gostovao na turniru u Vukovaru.

"Borna je tip modernog bočnog igrača, odličan u fazi obrane i napade, a o njegovim ljudskim kvalitetama dovoljno govori što nosi kapetansku traku. On je svakako budućnost našeg kluba, a nastavi li se ovako razvijati i vrlo bliska budućnost", kazao je voditelj Nogometne škole Dinamo Marijan Vlak, a prenosi službeni web portal Dinama.

Borna je svakako budućnost Dinama i sigurni smo kako će u godinama koje dolaze navijačima i klubu donijeti puno razloga za zadovoljstvo.

OSOBNI KARTON
Ime i prezime: Borna Sosa
Datum rođenja: 21.1.1998.
Mjesto rođenja: Zagreb
Pozicija: Lijevi bočni
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider