Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Loša vijest uoči utakmice

Kovačev kapetan saznao da ima tumor, ali večeras će igrati!?

Klub iz Frankfurta igra prvu od dvije 'biti ili ne biti' utakmice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči prve utakmice doigravanja za ostanak u Bundesligi katastrofalna vijest zadesila je Eintracht Frankfurt.

Njihov kapetan Marco Russ saznao je da ima tumor i to na način da je prvo doping test 30. travnja nakon utakmice s Darmstadtom pokazao da je bolestan nakon čega je napravio dodatne analize krvi i urina te ultrazvuk pregled. Nažalost, potvrđeno mu je da ima tumor.

Bez obzira što je dokazano kako je Russ bolestan, tužitelj u Frankfurtu je izdao nalog o pretresu njegove hotelske sobe kako bi pronašli eventualna nedozvoljena sredstva što je, naravno, izazvalo bijes u Eintrachtu.

Kapetan Russ povukao je potez kojim je iznenadio i oduševio sve, a posebno navijače svog kluba.

Odgodio početak liječenja kako bi pomogao klubu

"Marco je rekao liječnicima da želi igrati jer se osjeća sposobnim biti na terenu. Oni su se s tim složili i igrat će protiv Nürnberga", potvrdio je Eintracht na svojoj službenoj stranici.

Tako će Niko Kovač u prvoj od dvije utakmice protiv trećeplasiranog drugoligaša moći računati na kapetana momčadi koji je poručio kako će s liječenjem započeti nakon što Eintrachtu i službeno završi sezona. Znači, u utorak jer u ponedjeljak ih čeka uzvrat u Nürnbergu.

Russ je inače dijete Eintrachta u kojeg je stigao kao talentirani dječak s 11 godina (1996.) i ostao sve do 2011. kada je otišao u Wolfsburg i zadržao se dvije sezone poslije kojih se vratio.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider