Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neugodan poraz

Kaos u Londonu: Navijači West Hama prekidali utakmicu, vlasnici morali napustiti stadion!

Treću utakmicu zaredom Čekićari su izgubili s tri gola razlike što se njihovim navijačima nije svidjelo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Evertona ostvarili su važnu 2:0 (0:0) pobjedu protiv Brighton and Hove Albiona u 30. kolu engleskog prvenstva, a hrvatski veznjak Nikola Vlašić ponovno nije konkurirao za nastup u dresu momčadi s Goodison Parka.

Everton je do pobjede kojom je stigao na trenutačno deveto mjesto ljestvice stigao pogocima Bonga (60-ag) i Tosuna (76).

Everton sada ima 37 bodova, dok je Brighton pao na 11. mjesto sa 34.

U susretu izravnih konkurenata u borbi za ostanak u Premier ligi Newcastle United je na svom terenu uvjerljivo svladao Southampton sa 3:0 (2:0). Dvostruki strijelac za Svrake bio je Kenedy (2, 29), a konačni rezultat postavio je Ritchie (57).

Newcastle je sada 13. sa 32 boda, dok je Southampton 17. sa 28.

West Ham nastavio je sa serijom loših rezultata izgubivši treći put zaredom s tri gola razlike, ovoga puta na domaćem terenu od Burnleya sa 0:3 (0:0), a ovaj poraz teško je pao njegovim navijačima koji su u drugom poluvremenu u nekoliko navrata utrčavali na travnjak i prekidali dvoboj. Nakon što su gosti postigli i treći pogodak, vlasnicima kluba Davidu Goldu i Davidu Sullivanu bilo je savjetovano da napuste svečanu ložu iz sigurnosnih razloga.

Burnley je do pobjede u Londonu stigao golovima Barnesa (66) i Woodsa (70, 81).

Sedmi Burnley sada ima 43 boda, dok je West Ham pao na 16. mjesto sa 30 bodova, tri više od klubova koji se nalaze u zoni ispadanja.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider