Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Susret jedva priveden kraju

VIDEO Neviđeni kaos na utakmici Boce i Rivera: 5 crvenih, 9 žutih, masovna tučnjava...

U pripremnom susretu argentinskih nogometnih velikana River Plate je pobijedio Boca Juniorse 1-0, međutim utakmicu je obilježilo čak pet crvenih i devet žutih kartona, te masovna tučnjava igrača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kod Boce isključena su trojica igrača, a kod Rivera dvojica, a utakmica je na koncu jedva privedena kraju.

Prvi crveni karton dobio je Jonathan Silva koji je u svom debiju u Bocinom dresu u desetoj minuti 'polomio' Gabriela Mercada. Nesretnog Merceda su na nosilima iznijeli s travnjaka i više se nije vraćao u igru. Boca je u 65. minuti ostala i bez Gina Peruzzija koji je također isključen zbog oštrog prekršaja, a deset minuta kasnije zbog vrijeđanja suca morao je na 'hlađenje' i Daniel Diaz.

U 81. minuti isključen je i stoper Rivera Maidana nakon što je glavom u glavu udario Carlosa Teveza, a potom oborio i Andresa Chaveza. U gužvi koja je nastala sudjelovali su praktički svi igrači oba sastava i nije se znalo tko koga udara, a najžešći je bio napadač Rivera Leonardo Pisculichi koji je također isključen. Sudac Patricio Loustau jedva je smirio strasti, a u razdvajanju igrača pomogla mu je i policija.

"Bilo je ovo zaista ružno. Nitko se nije ponašao lijepo," kazao je napadač Boce Carlos Tevez. Boca je sredinom tjedna izgubila u prijateljskom susretu od Racinga 2-4, a u tom susretu sudac je isključio dva Bocina igrača.

"U četiri dana smo igrali dvije utakmica, obje smo izgubili i zaradili čak pet crvenih kartona. Možda je vrijeme da odrastemo," dodao je bivši napadač West Hama, Manchester Uniteda, Manchester Cityja i Juventusa.

Utakmicu je odlučio pogoda Pisculichija u 17. minuti.

Argentinsko prvenstvo starta 7. veljače, a naslov prvaka branio Boca Juniors.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider