Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Boli me briga"

Kako je Perišić postao Interov "slučaj": U pomoć stigao i izbornik Dalić

Ivana Perišića u nedjelju su izviždali vlastiti navijači. Perišić je ove zime želio napustiti Inter, klub ga nije pustio, pa je Ivan zasad u nemilosti navijača. I to sve baš kad je proslavio 30-i rođendan, i nekoliko tjedana prije početka kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Ivan Perišić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Talijanski velikan Inter igra još jednu slabu sezonu. Ivan Perišić odlučio je ove zime napustiti klub, ali Inter ga opet nije pustio.

Perišić je neki dan napunio 30 godina i objavio je status na jednoj društvenoj mreži.

"Kažu da su tridesete zlatno doba. Ulazim u tu fazu sa stavom: 'boli me briga'. Iskreno zahvaljujem svima na rođendanskim čestitkama. Hvala na pohvalama, ali i kritikama. Oboje su moje gorivo."

Dvaput ga odbili prodati na Otok

Perišić je ove zime odlučio prijeći u Arsenal, ali Inter opet nije bio zadovoljan ponuđenom odštetom.

Ista situacija bila je i prije godinu i pol, kada je bio na korak do Manchester Uniteda.

"Perišić je za nas važan igrač, i ja računam na njega. On ima ugovor s Interom! Ali ako stigne zadovoljavajuća ponuda za njega, naravno da ćemo je razmotriti! Za sada zadovoljavajuća ponuda nije stigla", govorio je u ljeto 2017. trener Intera Luciano Spalletti.

Od Perišićevog dolaska prije tri i pol godine, Inter je u dovođenje igrača uložio 200 milijuna eura, ali i dalje daleko zaostaje za Juventusom i Napolijem, a ispali su i iz Lige prvaka. Sad su iz Juventusa doveli novog sportskog direktora: Giuseppea Marottu.

Dalić stigao u Milano

"Saslušali smo Perišićevu želju, ali moramo uzeti u obzir cjelokupnu vrijednost koju predstavlja investicija koju je Inter uložio kroz ovo vrijeme", dao je do znanja Marotta.

Odnedavno, Perišić nema ni menadžera koji bi vodio brigu o njegovoj karijeri, a ugovor s Interom ima sve do ljeta 2022. godine.

S njime se ovog ponedjeljka sastao Zlatko Dalić. Izbornik je iz Milana samo kratko poručio da Perišić ima njegovu punu podršku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider